Skip to main content

Pentru a experimenta mai îndeaproape vinul, via și pământul, vă invităm acasă în Dealu Mare!

Cazare la Cramă

Casa Colinelor este locul în care poveștile despre vinuri capătă viață și sunteți primiți ca acasă.

Hotelul nostru are porțile deschise permanent pentru iubitorii de vin dar și pentru cei care doresc să organizeze evenimente corporate, petreceri private sau pur și simplu caută o escapadă de weekend.

Vă găzduim în camere duble cu pat matrimonial, cu paturi twin și suite family, cu 2 dormitoare, având o capacitate totală de aproximativ 42 de persoane.

În funcție de tipul de cazare, prețurile variază între 350 lei și 510 lei pentru o noapte de cazare cu mic dejun inclus.

WI-FI

AER CONDIȚIONAT

BAIE PRIVATĂ

MINI BAR

MIC DEJUN

LCD TV

Restaurantul nostru

Ne tratăm oaspeții cu preparate tradiționale, dar și cu specific internațional. Un Meniu orientativ poate fi consultat AICI, dar facem și meniu-uri personalizate, în funcție de ocazie/eveniment.

Cărnurile sunt atent alese de la producători locali, murăturile noastre sunt cu migală puse de noi, multe dintre legume sunt crescute organic și plivite de noi (în sezonul caracteristic fiecărora), brânzeturile dintre cele mai bune, care să fie o completare frumoasă la vinurile pe care le veți servi.

La Cramă în Teambuilding

Știm cât de important este pentru o echipă să găsescă locul potrivit de relaxare, training-uri și distracție în același timp, așa că pentru un teambuilding de neuitat, vă punem la dispoziție:

  • Sală de ședință cu 25 locuri
  • Sală de conferințe în pavilionul de evenimente (cort) cu 150 locuri
  • Tehnică disponibilă în spațiul de conferință: videoproiector, ecran de proiecție, internet, flipchart

Completăm cu:

  • Coffee breaks
  • Degustări de vinuri în cramă
  • Make your own wine – activitate interactivă prin care fiecare participant își poate crea vinul preferat
  • Prânz, Cină, BBQ sau proțap
  • Petreceri corporate cu DJ sau formație

Evenimente private printre coline (nunți, botezuri, zile de naștere, etc.)

Când vine vorba de alegerea unei locații pentru un eveniment special, puține locuri concurează cu priveliștea colinelor din Dealu Mare.

Locația noastră vă aparține exclusiv și puteți crea un eveniment de neuitat pentru voi și invitații voștri, într-un cadru natural fermecător, fie că e vorba de o nuntă, de un botez, de o aniversare sau de altceva.

Organizăm evenimente restrânse în verandă și grădină, cu până la 50 de persoane sau petreceri elegante în pavilionul de vară (cort de evenimente) cu o capacitate de până la 250 de persoane.

Fie că optați pentru un meniu clasic, un bufet neconvențional sau o petrecere tradițională cu proțap, bucătăria noastră menține o notă autentică în toate preparatele sale.

Pentru detalii și rezervări vă stăm la dispoziție la:

La comenzile de peste 450 RON, transportul este GRATUIT!

X