Skip to main content

Fă-ți vinul tău din via ta

Fii creatorul propriului vin!

La 1000 de Chipuri poți să ai via ta și vinul din strugurii tăi, în sticle personalizate cu numele tău. Alege butașii de viță de vie, iar noi ne ocupăm de restul!

Dispunem de toate tipurile de vinuri de la vin alb, vin rosu, vin rose, vin merlot, vin pinot noir, vin cabernet,  vin shiraz, vin sauvignon, vin sec, vin cupaj, pana la vinuri romanesti de cea mai buna calitate

Premieră în Romania. Via ta, vinul tău, etichete personalizate, degustare gratis și altele.

Poți să îți vizitezi via și chiar să participi la procesele de producție. Află mai multe

Vinuri Romanesti de cea mai buna calitate: Vin alb, Vin rosu, Vin Rose

Merlot
Pinot Noir
Cabernet
Shiraz
Vin Rose
Sauvignon
Vin demisec
Vin dulce
Vin sec
Feteasca
Vin Alb
Vin Rosu
Tamaioasa
Vin cupaj
Vin romanesc

Butașii tăi

Butașii Tăi în Via 1000 de Chipuri îți vor purta, onorific, numele.
E ca și cum ai avea via ta personală - dar administrată la standardul de calitate al Cramei 1000 de Chipuri!
Vei fi posesorul butașilor, timp de un an sau atâta timp cât vei reînnoi anual achiziția și vei putea să îi vezi în zilele deschise organizate de cramă.
Prețul unui butaș este de 400 de RON (TVA inclus)* și, timp de un an, ai următoarele avantaje...

*Valoarea reală totală a pachetului de beneficii "Vinul Tău din Via Ta" este de peste 800 RON, dar am creat această experiență mai accesibilă pentru iubitorii de vin tocmai pentru a le aduce o mai bună înțelegere a experienței și a bucuriei pe care le-o produce vinul, de la vița de vie până la produsul îmbuteliat. Încercăm astfel să surprindem unicitatea pământului, a vremii, vremurilor și a oamenilor, totul într-o experiență unică și cât se poate de personală.

Vinul tău

La fiecare butaș primești 6 sticle de vin din soiul ales, personalizate cu numele sau mesajul indicate de tine. De exemplu: Ion Popescu, Familia Stan, Compania XYZ, Echipa anului 2023, etc. Ai o comandă mai mare sau complexă? Te vom contacta imediat ce o primim ca să stabilim detaliile.
Dat fiind că vinul e produs din recolta anului curent, acesta va fi gata începand cu luna martie/aprilie pentru vinul alb ori rose și august/septembrie pentru vinul roșu.

Experiența de vinificație

Dacă ești pasionat de vinificație, în cadrul degustărilor de la cramă vei afla despre tot procesul, de la lucrările în vie, la crearea vinului și îmbuteliere. De asemenea, vei avea acces la „zilele deschise” organizate anual de cramă, special pentru posesorii de butași. Vei dobândi experiență directă și know-how de la experții noștri la 1000 de Chipuri.

Răsfăț

La fiecare butaș primești și o degustare pentru tine + 2 persoane la cramă la Urlați sau în winebarul nostru din București.
Ca să fie răsfățul complet, îți oferim o reducere de 10% la cazare în timpul săptămânii (de luni până joi) în pensiunea noastră chiar la crama din Urlați, Prahova.

Alege ce tip de butaș vrei

La 1000dechipuri vei găsi cele mai bune vinuri. Fie ca este vorba despre vin rosu, vin alb, vin rose.

Vinuri 1000dechipuri:

 1. Merlot
 2. Pinot Noir
 3. Cabernet
 4. Shiraz
 5. Vin Rose
 6. Sauvignon
 7. Vin demisec
 8. Vin dulce
 9. Vin sec
 10. Feteasca
 11. Vin Alb
 12. Vin Rosu
 13. Tamaioasa
 14. Vin cupaj
 15. Vin romanesc

La comenzile de peste 450 RON, transportul este GRATUIT!

X