Fă-ți vinul tău din via ta

Fii creatorul propriului vin!

La 1000 de Chipuri poți să ai via ta și vinul din strugurii tăi, în sticle personalizate cu numele tău. Alege butașii de viță de vie, iar noi ne ocupăm de restul!

Butașii tăi

Butașii tăi în via 1000 de Chipuri îți vor purta numele.
Îți vom trimite o poză cu butașii personalizați și vei putea să-i îngrijești și să-i culegi împreună cu noi. E ca și cum ai avea via ta personală - dar administrată la standardul de calitate 1000 de Chipuri! Butașii îți vor purta numele pentru un an, sau atâta timp cât vei reînnoi anual achiziția.
Prețul unui butaș este de 240 de RON și, timp de un an, ai următoarele avantaje...

Vinul tău

La fiecare butaș primești 6 sticle de vin din soiul ales, personalizate cu numele indicat de tine. De exemplu: Ion Popescu, Familia Stan, Compania XYZ, Echipa anului 2020, etc. Ai o comandă mai mare sau complexă? Te vom contacta imediat ce o primim ca să stabilim detaliile.
Dat fiind că vinul e produs din recolta anului curent, acesta va fi gata începand cu luna martie pentru vinul alb ori rose și august pentru vinul roșu.

Experiența de vinificație

Dacă ești pasionat de vinificație, ești invitat să participi la tot procesul, de la lucrările în vie la crearea vinului și îmbuteliere. Vei avea acces la degustări en primeur și „zile deschise” organizate periodic. Vei dobândi experiență directă și know-how de la experții noștri la 1000 de Chipuri. În plus, de la 2 butași în sus ai acces la un expert cu care te poți consulta.

Răsfăț

La fiecare butaș primești și o degustare gratis pentru 2 persoane la cramă la Urlați sau în winebarurile noastre din București.
Ca să fie răsfățul complet, îți oferim o reducere de 20% la cazare în timpul săptămânii în pensiunea noastră chiar la crama din Urlați.

Alege ce tip de butaș vrei